Salatid

Praad mis praad, paremgi veel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Kuigi salat, saab kõht täis ja rind uhkusest kummi. Ära unusta peeti, mis tuleb toiduvalmistamisel põhjendamatult harva meelde! Salat, mida võiks serveerida igale sööjale otse taldrikule.
Kogus: 1 portsjon
Aseta alustuseks taldrikule rebitud salatiroheline, sektoriteks lõigatud tomatid, hapukurgid ja apelsin. Vahekihiks jämedalt riivitud peet, mis on segatud õuna ja pressitud küüslauguga. Nüüd prae sisefilee lõigud hästi kuumal pannil, soola-pipart peale ja tõsta kohe taldrikule.
Lõpuks lisa lihale sutsuke kitsejuustu peale. Kastme nõristab juba igaüks ise.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mirjar 25.dets 2014 10:41
Väga hea salat
gurmaanikas 03.juuli 2011 10:47
No nii rumala sõnastuse (esitusega) retsepte näeb harva.
1