Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Praad mis praad, paremgi veel

Salatid

Praad mis praad, paremgi veel

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Kuigi salat, saab kõht täis ja rind uhkusest kummi. Ära unusta peeti, mis tuleb toiduvalmistamisel põhjendamatult harva meelde! Salat, mida võiks serveerida igale sööjale otse taldrikule.
Retsept
portsjonile
Krõmpsuvat rohelist
paar head hapukurki
1 tk Apelsin
paar väiksemat peeti
Küüslauk
1 tk hapu õun
2 -3 tk Tomat
1 tk sea sisefilee
1 karp Kitsejuust
värsket tüümiani
KASTMEKS
Mesi
Oliiviõli
Sidrun
Dijoni sinep
Aseta alustuseks taldrikule rebitud salatiroheline, sektoriteks lõigatud tomatid, hapukurgid ja apelsin. Vahekihiks jämedalt riivitud peet, mis on segatud õuna ja pressitud küüslauguga. Nüüd prae sisefilee lõigud hästi kuumal pannil, soola-pipart peale ja tõsta kohe taldrikule.
Lõpuks lisa lihale sutsuke kitsejuustu peale. Kastme nõristab juba igaüks ise.

KOMMENTAARID

mirjar 25.dets 2014 10:41
Väga hea salat
gurmaanikas 03.juuli 2011 10:47
No nii rumala sõnastuse (esitusega) retsepte näeb harva.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes