Salatid

Keetmata tomatikaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Paprika
Serveeri röstitud saial või sepikul, liharoogade lisandina või pastakastmena (pastakastme tarvis tee kastet suurem kogus ). 1 portsjon 55 kcal.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
6-7 tomatit
1 punane paprika
1 küüslauguküüs
2 sl õli
1 sl sidrunimahla
2 sl värsket või 1/2 sl kuivatatud oreganot
soola
pipart
Valmistusõpetus:
1. Lõika tomatid pooleks, eemalda seemned ja haki viljaliha väikesteks kuubikuteks.
2. Pese paprika, eemalda seemned ja haki väikesteks kuubikuteks.
3. Peenesta küüslauk ja lisa see tomatitele ja paprikale.
4. Lisa õli, sidrunimahl ja oregano. Sega kõik kastme ained korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga ning jäta segu toatemperatuurile 1 t seisma, et maitsed saaksid seguneda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa