Salatid

Keelesalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Keel asendab edukalt liha või sinki ka mahedamatest ainetest kokku pandud segasalatites.
Kogus: 1 portsjon
Eemalda keedetud keeltelt nahk ja lõika diagonaalselt õhukesteks viiludeks. Veisekeel viiluta ristikiudu, eriti suured lõigud poolita. Värske kurk ja tavalisest veidi kõvemaks jäetud kartulid lõika pikkadeks kangideks, porru valge osa õhukesteks rõngasteks. Pane kurgiribad kaanega karpi, raputa üle soola ja suhkruga ning sule kaas. Raputa karpi, kuni kurgi viljaliha muutub läbipaistvaks. Tõsta kartul ja porru kaussi, kalla juurde kurgiribad koos vedelikuga ning sega läbi. Kata neli taldrikut ribadeks lõigatud salatilehtedega, aseta peale keeleviilud ja nende kõrvale aedviljasalatit. Klopi kokku kastmeained ja nirista kaste salatile. Raputa peale purustatud musta pipart ja serveeri kohe, et keel ei kuivaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lean 14.okt 2011 20:21
Suurepärane salat, meie perele väga maitses!
1