Salatid

Kalapulgasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Säästu-kokaraamat.
Roog kaalujälgijatele. Kalapulgasalat paprika, tomati ja sibulaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Keeda ube soolaga maitsestaud vees umbes 15 minutit, lase nõrguda. Kuumuta pannil praefoolium ja prae sellel kalapulgad mõlemalt poolt läbi. Lõika paprikakaun viiludeks, tomat kaheksaks tükiks ning sega ubade ja väikeste sibulatega. Lahusta salatikastmepulber vees ning vala salatile. Tükelda kalapulgad suupärasteks tükkideks ja sega ettevaatlikult salatisse. Konservube kasutades valmib salat veelgi kiiremini.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisu 19.veeb 2010 19:26
Tundub päris hea, teen vist millalgi! :P
pöial_liisi 25.aug 2008 20:54
päris lihtne võiks teha isegi!
1