Salatid

Puhkaja lõunasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naisteleht Autor: Tiina Trolla
Kogus: 1 portsjon
Valmistamise aeg 20 minutit.
200 g feta juustu
1 punt jääsalatit (100 g)
4 tomatit
1 suvesibul koos pealsetega
6 värsket keedetud kartulit, nt eelmisel päeval keedetud
200 g koorekastmes marineeritud heeringat
Nõruta feta juust vedelikust ja lõika kuubikuteks. Rebi salatilehed tükkideks ja lao serveerimisanumasse/kaussi. Lõika tomatid sektoriteks, sibul õhukesteks ratasteks ning aseta salatilehtede peale. Lisa feta juustu kuubikud ja tükeldatud marineeritud heeringas. Pane salatikomponentide peale marineeritud heeringa kastet. Kõige lõpuks lisa värskelt jahvatatud must pipart ja rohelist sibulat. Soola ära pane, sest heeringas ja feta juust on juba piisavalt soolased.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa