Salatid

Kapsa-kalkunisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kalkuniliha võid edukalt asendada ka kanafileega.
Kogus: 1 portsjon
1. Pruunista esmalt pannil kalkunifilee ja pane seejärel lihatükk kümneks minutiks ahju küpsema.
2. Kui liha on küpsenud, lõika sellest peenemad viilakad.
3. Haki või riivi kapsas peeneks.
4. Puhasta apelsinilõigud.
5. Sega omavahel kokku majonees ja hapukoor ning maitsesta kaste soola ja pipraga. Sega kaste hakitud kapsaga.
6. Pane taldriku põhja üks salatileht ning laota sellele kapsasalat. Seejärel aseta vaheldumisi kapsasalatile apelsinilõigud ja kalkunifileeribad. Kaunista peterselliga.
Salatile sobib peale raputada ka seedermänniseemneid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa