Salatid

Boršisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tervislik ja põnev salat, omandab seistes veelgi mahlasema maitse. Soovi korral võid kuumuse maha keerata ja lasta salatil kaane all omas mahlas seista.
Kogus: 2 portsjonit
1. Kuumuta poti põhjas õli ja õli sees köömned.
2. Haki sibul peeneks ja klaasista õlis.
3. Haki ribadeks peet, kapsas ja porgand. Vala potti ja sega kõik omavahel.
4. Vala potti ka õuna- ja sidrunimahl ning hauta juurikaid seni, kuni need on pehmenenud, aga endiselt kergelt krõmpsud.
5. Maitsesta soola ja pipraga.
Soola asemel võid kasutada ka sojakastet.
Oluline, et salatit liiga pehmeks ei keeda, nii jäävad kõik kasulikud vitamiinid toitu alles.
Kalorid: 102 kcal
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa