Salatid

Kodujuustu-tuunikalasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Kerge ja hea salat sobib hästi palava suvepäeva eineks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Kurna tuunikalatükid veest. Lõika aedoad pooleks ja auruta või keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Lõika sibul viiludeks ja poolita redised.
Kastme jaoks sega omavahel oliiviõli, veiniäädikas, mesi, sool ja must pipar. Lao kõik salatiained serveerimistaldrikule ja vala üle kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Repsik 02.juuni 2013 14:56
Kuidagi vesine jäi. Kas või selle põhjuseks olla see, et kasutasin Härmavilja külmutatud aedubasid (muidugi kurnasin eelnevalt ikka ära)?
1