Salatid

Roheline salat seafileega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Salat, või praad? Kõige mõistlikum valmistada igaühele otse taldrikule. Kiire ja tervislik.
Kogus: 1 portsjon
Rebi roheline.
Lõika peale tomatid, redised, hapukurgid. Viinamarjad lähevad tervelt. Seafilee seibid prae kuumal pannil mõlemalt poolt paar minutit. Soola-pipart peale.
Samal ajal lase porrurõngastel teisel pannil klaasjaks tõmbuda.
Jaota kõik kohe taldrikutele, kaste peale, ja SÖÖÖÖMA!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 19.apr 2014 13:34
Hea ka kanaga.
featr 01.juuni 2011 21:56
Ma leian, et roog ei saa olla tervislik, kui mõnda toidukomponenti on praetud pannil õlis. Aga noh, jällegi on mul kõrged standardid.
1