Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Roheline salat seafileega

Salatid

Roheline salat seafileega

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Salat, või praad? Kõige mõistlikum valmistada igaühele otse taldrikule. Kiire ja tervislik.
Retsept
portsjonile
rohelist salatit (frisee, tammeleht, rukola)
paar tomatit
mõni redis
peotäis viinamarju
hapukurki
porrulauk
sea sisefilee
KASTMEKS
õli
mesi
balsamico
Rebi roheline.
Lõika peale tomatid, redised, hapukurgid. Viinamarjad lähevad tervelt. Seafilee seibid prae kuumal pannil mõlemalt poolt paar minutit. Soola-pipart peale.
Samal ajal lase porrurõngastel teisel pannil klaasjaks tõmbuda.
Jaota kõik kohe taldrikutele, kaste peale, ja SÖÖÖÖMA!

KOMMENTAARID

arxitibi 19.apr 2014 13:34
Hea ka kanaga.
featr 01.juuni 2011 21:56
Ma leian, et roog ei saa olla tervislik, kui mõnda toidukomponenti on praetud pannil õlis. Aga noh, jällegi on mul kõrged standardid.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree