Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Kartuli-räimesalat

Salatid

Kartuli-räimesalat

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kui kasutad suitsuräime, siis arvesta, et kala puhastades jääb alles vaid pool kogusest. Samuti võid kasutada muud suitsukala, nt hõbeheiki, aga ka vürtsikilu. Hapukurgi võid aga asendada kapparitega
Retsept
portsjonile
200 g keedetud kartul
0.5 tk Punane sibul
40 g Hapukurk
6 tk vutimuna
80 g suitsuräime filee
4 vart roheline sibul
100 g Maitsestamata jogurt
hakitud till
1.  Koori ja haki keedetud kartul.
2.  Puhasta räimed ja eralda filee. Tee filee väiksemateks tükkideks, aga mitte pudiks.
3.  Viiluta kurk ja haki nii punane kui ka roheline sibul.
4.  Keeda, koori ja poolita vutimunad.
5.  Sega komponendid, v.a kala, ja vala peale jogurtikaste, kuhu oled sisse seganud hakitud tilli ja soola-pipart.
6.  Viimasena sega õrnalt juurde kala.
# Jogurtikastme asemel proovi sama salatit ka õlikastmega – sega omavahel õli, äädikas ja mesi.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes