Salatid

Suvine heeringavaagen

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lahe suvine eine, mis maitseb hästi koos äsjakeedetud värskete kartulite ja rukkileivaga
Kogus: 4 portsjonit
Keeda mune 7-8 minutit, jahuta, koori ning lõika sektoriteks. Haki suvi sibulate valge osa. Lõika heeringafileed suutäiesuurusteks paladeks, kurk kuubikuteks, tomatid õhukesteks sektoriteks ja suvisibula rohelised varred rõngasteks. Jaga heeringatükid, munasektorid ja kurk ühtlaselt madala vaagna põhjale, raputa üle sibulahakkega. Kata hapukoorega ning puista peale rohelise sibularõngad. Lao tomatisektorid vaagna
servadele. Raputa üle jämedalt jahvatatud pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 03.juuli 2011 15:45
@pensionär: Aseta sina, kuidas tahad. Muide, siinne punaste äärte ja rohelise keskosaga vaagnatäis on lauale asetatult silmale palju ilusam kui sinu pakutud variant.
meriketark 02.juuli 2011 19:39
Isegi mulle on see vanaemaaegne toit! 60-65 aastat tagasi söödi seda ikka "mehemoodi".Nüüd ma küll kahjuks enam endale ei või lubada niisugust kooslust,heeringas aga oli,on ja jääb.Ainult need kohutavalt õlised heeringad mulle ei maitse. Aga noored,nautige ja veel värske kartuliga.
pensionär 12.aug 2008 11:46
Miks asetada muna, sibul ja kurk hapukoore alla? Palju dekoratiivsem on heeringale hapukoor peale kallata ja siis ülejäänuga kaunistada. Silmale rohkem vaadata...
merka63 08.aug 2008 10:47
hapukoore asemel võib kasutada ka kodujuustu. Väga maitsev!
jutita 05.aug 2008 10:53
see on lihtsalt suurepärane vaheldus
1