Salatid

Tervislik oasalat

Keskmine hinne: 3.74 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Soovi korral võid kastme hulka lisada ka majoneesi, kuid et nii oad kui ka sink on juba parajalt tummised, võiks kaste olla pigem kergemat sorti.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1.  Nõruta konservoad vedelikust ja loputa külma veega.
2.  Lõika singist ribad.
3.  Haki õun ja tomat.
4.  Sega valmis kaste ja vala salatikomponentidele, v.a salatilehed. Sega läbi.
5.  Aseta taldrikule salatilehed ja sellele koorene salat.
# Kidney ube müüakse kõikides suuremates kauplustes konservide riiulis. Nimetuse on oad saanud selle järgi, et meenutavad nii värvi kui ka kuju poolest neeru (ingl k kidney).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siniliblikas 14.juuli 2014 21:13
Väga-väga hea salat, lisasin veel porrut, pani salati elama, kindlasti teen veel.
Urki 19.nov 2012 17:32
Olen teinud nii,2 purki punaseid ube,pakk heeringa fileed (säästu sobib) 240g,2-3 tomatit ,sibul,tükeldad nad ära ja majoneesiga segada.No kokku mingi kolm pangetäit olen küll sisse ajand.Siga hea.
krista 30.aug 2010 15:28
olen teinud ja maitseb.Olen omal algatusel lisanud veel kurki .Mõnikord värsket ja mõnikord haput lisanud riivjuustu ja majoneesi .:) ahjaa sibul ka.Kes sibulat ei söö ,siis muidugi ära pane.
Carol1 03.juuni 2010 08:17
Väga hea salat, eriti kui on mõned tunnid seisnud.
1