Salatid

Idamaine veiselihasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Idamaine lihasalat
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel kalakaste, laimimahl, teriyaki kaste, sojakaste, tšilli ja fariinsuhkur. Lõika liha viiludeks. Vala pool kastmest lihale. Lisa hakitud küüslauguküüned, pipar, ja 2sl õli. Sega ühtlaseks ja lase lihal paar tundi toatemperatuuri maitsestuda.
Kuumuta pannil ülejäänud õli ja pruunista liha. Tõsta tulelt ja jahuta. Aseta vaagnale salatilehed, tükeldatud tomatid, viilutatud kurk, hakitud sibulavarred ja ribadeks lõigatud liha. Nirista peale kastet ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Brüleekreem 25.sept 2011 23:29
Häh, ma olen seda juba pool aastat tagasi kiitnud ;) Aga ega küll küllale liiga ei tee.
Brüleekreem 25.sept 2011 23:29
Kiidan ka. Vahepeal kuulus see salat mul raudselt nende toitude hulka, mida külalistele pakkuda. Nüüd olen leidnud uued lemmikud, kuid täna üle pika aja seda salatit tehes maitses see ikka hästi.
Brüleekreem 16.jaan 2011 20:25
See on meie pere üks vaieldamatu lemmikuid. Lihtsus maistvus.
1