Salatid

Kukeseenesalat kanafilee ja pirniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kerge ja tervislik seenesalat.
Kogus: 2 portsjonit
1. Määri kanafilee soola ja pipraga kokku ning mässi fooliumisse. Küpseta ahjus 20 minutit 185 kraadi juures.
2. Pese ja puhasta kukeseened ning prae pannil võis läbi.
3. Puhasta sibul ja lõika peened viilud.
4. Aseta taldrikule pestud rukolalehed, selle peale kanafilee, praetud kukeseened ja toores sibul. Peale valamiseks valmista kaste. Selleks klopi omavahel kergelt segamini äädikas, oliiviõli, mesi ja sool-pipar.

HEA TEADA!
* Siidriäädika võid soovi korral asendada palsamiäädikaga või mõne maitsestatud, näiteks vaarikamaitselise äädikaga.
* Kanafilee võid enne fooliumisse pakkimist üle pintseldada ka mõne magushapu glasuurkastmega, näiteks mango- või ananassiglasuuriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 13.aug 2013 10:48
Angelica selgitab lisaks siis nii: "Lisasime pirni salatisse värskelt - kui tegemist on mahlase pirniga, siis on see kõige mõistlikum. Kui pirn on kõva ja hapukas, soovitame pirni karamelliseerida pannil vähese suhkru ja tilgakese sidrunimahlaga. Veel üks variant on segada pirn ja sibul enne salatile tõstmist salatikastmega läbi."
Ave 12.aug 2013 13:39
Kuhu läheb pirn? Külmalt, pannil praetult või ahjus koos kanaga?
Merje Maripuu 20.okt 2010 21:09
superhea roog koos keedetud riisiga söödud ja täiskõhtu saada. Teine kordki teen ja soovitan. Tervislik ja lihtne.
suuzi1968 30.aug 2009 19:21
Kukeseeni pole iial liiga palju!Ülim delikatess!Kõrvale veel klaas head veini...
kukekad 28.aug 2009 15:15
Super salat tuli tõesti ja see oli täiesti juba korraliku eine eest, kuna soojad kanalihatükid ka ju sees! Soovitan soojalt ;-))
1