Salatid

Oa-kartulisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salatisse sobivad nii värsked kui ka külmutatud oad. Eelista peenikesi rohelisi oakaunu, need on õrnema maitsega ja mahlasemad.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Keeda ubasid soolaga maitsestatud vees paar minutit. Loputa külma veega.
2.  Sega omavahel õli, äädikas ja mesi. Lisa ka veidi soola ja pipart.  
3.  Aseta oad paariks minutiks kastme sisse marineeruma.
4.  Lisa marinaadi hulka ka sibulakettad ja lase veel paar minutit seista.
5.  Koori ja haki keedetud kartul ning lisa ubade juurde.
6.  Prae peekoniribad ja lisa need salatile koos hakitud peterselli ja basiilikuga.
# Kui veiniäädikas ei ole väga happeline, lisa marinaadi hulka ka veidi värsket sidrunimahla.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 25.juuli 2013 19:16
Kaunake, sul on absoluutselt õigus ...parandasin vea tekstis ära.
Kaunake 25.juuli 2013 18:40
"Eelista peenikesi rohelisi oaVARSI"? Miks just VARSI? Vast siiski oaKAUNU?
Jane ja Aita 17.juuni 2010 08:07
Tõesti väga hea:-) Tegime suuremas koguses ja kõik kiitsid.
tiina 14.sept 2009 20:31
IMEmaitsev
1