Salatid  » Marineeritud salatid

Kurgi-sibulasalat

Keskmine hinne: 4.42 Allikas: 100 rooga
Krõmpsuv kurgi-sibulasalat on hea lisand lihatoitude juurde.
Kogus: 1 portsjon
Koori ja viiluta kurgid, lõika sibulad rõngasteks. Sega kausis kurk, sibul, sool, suhkur, õli, äädikas ja hakitud till, lase 3–6 tundi toatemperatuuril seista. Tõsta salat koos tekkinud vedelikuga purkidesse ning kuumuta ilma kaaneta 15 minutit kuumaveevannis. Sule kohe õhukindlalt.

Kogustest valmib 1,5 liitrit hoidist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Helen 03.sept 2014 15:24
Õli panin poole vähem, kui retseptis ja tuli hoopis parema maitsega hoidis. Kahjuks kelder ei ole meil väga jahe ja paari nädala pärast osad kaaned hakkasid punnitama.
Ann 07.aug 2013 14:29
Üldse ei pane õli ja tuleb ka hea, seisab ületalve, kui otsa ei saa.
vanaema 01.aug 2011 17:26
Pole vaja õli ega vett,lisada 3-4 viilutatud küüslaugu küünt.Vedelikku tuleb kurgist küllaga.Mina lasen seista tunni ringi ja siis purki.Hoian külmkapis.Säilib jõuludeni,kui enne otsa ei saa.
DD 01.aug 2011 15:45
1 dl õli asemel vett ja 300g sibulaid
ylle 26.juuli 2011 10:39
Seda salatit pole soovitav kuumutada. Hoida külmkapis, soola 1tl vähem ja õli poole vähem panna. Siis on hea!
merila 03.sept 2010 15:40
sain sõbrantsi oma mekkida ,väga,väga hea oli.Proovin ise ka teha.
Mmmm 05.aug 2010 10:01
hea vana tuttav retsept! väga maitsev sai, ka peale kuumutamist!
Kristel.l 07.juuli 2010 10:05
Jube õline jäi:( Sain kasutada ära vaid 2 esimest liitrit, mis nädala pärast avasime. Läksid ülejäänud pahaks. Viga vist selles, et ma ei hoidnud neid kuni 6 tundi, piirdusin tunniga ja segasin kogu aeg. Või oli hoiuruum liiga soe. Aga vahet pole. See õli teeb asja kuidagi vanaaegseks ja pigem eelistan tõesti eelkommenteerija poolt pakutud keetmata krõmpsu variandiga.
Kristel.l 25.sept 2009 08:38
Kui on võimalust hoida külmkapis, siis soovitaks keetmata varianti. Selles jääb õli maitse liiga üle. Aga muidu täitsa OK
1