Salatid  » Marineeritud salatid

Patissoni ja punase sibula salat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Patissoni ehk taldrikkõrvitsa salat on hea lisand lihatoitude juurde. Soovi korral võid valmistada sama retsepti järgi ka tavalisest kõrvitsast ja valgest mugulsibulast salati.
Kogus: 1 portsjon
Lõika patisson sektoriteks, koori ja eemalda pehme sisu koos seemnetega. Koori sibulad. Riivi kõrvits ja sibulad köögikombainiga või käsitsi jämeda riiviga. Pane marinaadiained suurde potti ja lase keema tõusta. Lisa riivitud kõrvits ja sibulad ning hauta kaanega kaetult 15 minutit. Tõsta salat kuumalt steriliseeritud purkidesse ja sule õhukindlalt. Lase seista tagurpidi pööratuna üle öö, säilita jahedas.

Kogustest valmib 1,8 liitrit hoidist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Evelinile 05.okt 2010 18:35
No maitses täpselt nagu praekapsas. Maitselt hea, AGA päris praekapsast oleks teha odavam ja lihtsam
Tiiu 10.veeb 2010 16:19
Säilib väga hästi, ka neli kuud peale valmistamist mekib võrratult. Kevadel-suvel grillihooaeg tulemas, ootan kannatmatult kaas see salat saab grillpeo hitiks või mitte. Meie pere lemmik liha kõrvane:P :Y
Tiiu 29.nov 2009 15:36
Tegin suvikõrvitsaga, lihtsalt suurepärane liha kõrvale. Verivorstiga on väga hea.
iksi 26.sept 2009 17:32
Mina päris huvi pärast proovisin seda salatit teha ja päris omapärane.Mulle igaljuhul meeldis,veidi hapukas ja magus.Sobib hästi lihaga.:Y
1