Salatid  » Marineeritud salatid

Suvised marineeritud köögiviljad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodused toidud prantsuse moodi Autor: Anne Labrosse
Kiirmarinaad värsketele köögiviljadele kiirsöömiseks.
Valmistusaeg: 20-40 min

1. Sega kõik marinaadiained potis ja kuumuta, aeg-ajalt segades, 20 minutit. Lisa tükeldatud juurviljad ja keeda 5-10 minutit. Serveeri marineeritud juurvilju koos omletiga.

Juurviljasegud
* Variant 1: 1 apteegitill, 4 suvikõrvitsat, 8 redist, peotäis ube, 8 väikest sibulat
* Variant 2: 1 väike lillkapsas, peotäis türgi ube, 4 porgandit, 2 varssellerit, 2 paprikat
 

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 06.sept 2013 16:45
Kahjuks on need köögiviljad siin on mõeldud rohkem marineeritud salatina tegemiseks. Aga siin on üks võimalustest, kuidas köögivilju hoidistada: http://toidutare.ee/-
hoidise-
d/k%C3%B6%C3%B6givil-
jasalatid/E51D/#Pi-
kels
ehk marineeritud köögiviljad
huviline 06.sept 2013 14:06
kas neid köögivilju võib sellisel kujul ka talveks sisse teha?
1