Salatid  » Marineeritud salatid

Punane sibul kiirmarinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Triin Sander
Mõnus lisand grillitud lihale, võileival või suvistes salatites.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ marineeirmiseks 12 tundi.

Kuumuta vesi potis, lisa äädikas, sool, suhkur ja maitseained ja sega kuni suhkur on lahustunud. Vala viilutatud punastele sibulatele. Sibulad on valmis söömiseks, kui marinaad on jahtunud. Säilib kaanega suletud purgis mitu nädalat. Selline punasibul sobib kasutada nii võileval, salatis kui ka iseseisva lisandina prae kõrvale.

Kogus 0,5 liitrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
T. 08.sept 2012 10:02
siidriäädikat on nt prismas, õuna või shampuseäädikaga sobib vabalt asendada.
otokas30 05.juuli 2012 11:18
Kus poes seda siidriäädikat müüakse? Käisin Pärnus kõik võimalikud suuremad ketipoed läbi, mida ei leidnud oli siidriäädikas,oli kõike muud õuna,veini,palsam ja sampuseäädikas.
1