Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marineeritud salatid

Marineeritud kabatšokiviilud

Marineeritud salatid

Marineeritud kabatšokiviilud

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Marineeritud kabatšokiviilud sobivad lisandiks liha- või kalaroogadele.

üle 60 min

Retsept
500 g peenike kabatšokk
õli
3 küünt Küüslauk
0.5 tl sool
1 dl hakitud petersell
0.5 dl hakitud värske basiilik
0.5 dl *õli
1 dl vesi
1.5 sl veiniäädikas
0.5 tl sool
1 tl suhkur
1 ml Must pipar
Pese, kuivata ja lõika kabatšokid vähem kui sentimeetripaksusteks viiludeks. Pruunista viilud suurel teflonpannil kuumas rasvas kuldpruuniks. Lao kabatšokiviilud kihiti kaussi või klaaspurki ja raputa vahele peenestatud küüslauku, soola ning hakitud peterselli. Kui on kasutada värsket basiilikut ja tüümiani, annavad need kabatšokile peene aroomi. Lase marinaadi ained potis keema ja vala vedelik kabatšokiviiludele. Raputa nõud, et vedelik pääseks kõikjale. Pane jahtunud kabatšokiviilud ööpäevaks või paariks külmkappi maitsestuma. Paku liha- või kalaroa juurde. Marineeritud kabatšokist saab ka eelroasalati, kui lisada portsjonitele tomatit, redist, lehtsalatit ja oliive.

KOMMENTAARID

age 28.juuli 2010 10:27
Tuleb proovida,tundub,et on maitsev !:Y:Y:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke