Salatid  » Marineeritud salatid

Marineeritud kabatšokiviilud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Marineeritud kabatšokiviilud sobivad lisandiks liha- või kalaroogadele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Pese, kuivata ja lõika kabatšokid vähem kui sentimeetripaksusteks viiludeks. Pruunista viilud suurel teflonpannil kuumas rasvas kuldpruuniks. Lao kabatšokiviilud kihiti kaussi või klaaspurki ja raputa vahele peenestatud küüslauku, soola ning hakitud peterselli. Kui on kasutada värsket basiilikut ja tüümiani, annavad need kabatšokile peene aroomi. Lase marinaadi ained potis keema ja vala vedelik kabatšokiviiludele. Raputa nõud, et vedelik pääseks kõikjale. Pane jahtunud kabatšokiviilud ööpäevaks või paariks külmkappi maitsestuma. Paku liha- või kalaroa juurde. Marineeritud kabatšokist saab ka eelroasalati, kui lisada portsjonitele tomatit, redist, lehtsalatit ja oliive.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
age 28.juuli 2010 10:27
Tuleb proovida,tundub,et on maitsev !:Y:Y:Y
1