Salatid  » Marineeritud salatid

Kabatšoki-küüslauguhoidis

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Kodukiri
Värskendav lisand nii pruuniks küpsetatud või grillitud seaküljele kui ka kanale. Mõlema kastmeks sobib paks tomatikaste. Ei ole mõeldud pikemaajaliseks säilitamiseks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Aja leeme aineosad keema ja keeda 3-4 minutit. Koori ja peenesta küüslauk ning sibul. Viiluta või lõika kabatšokk tükkideks. Kuumuta õli pannil ja pruunista sibulaid paar minutit tasasel tulel. Lisa kabatšokk ja maitseained ning kuumuta veel 5 minutit. Kabatšokk ei tohi nii palju pehmeneda, et see püreeks muutuks. Pane köögiviljad purki. Jahuta leem ja kalla köögiviljadele. Säilita purke külmkapis ning kasuta salat kiiresti ära.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa