Salatid  » Marineeritud salatid

Rabarberimarinaadis veiselihasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rabarberitoidud salatitest magusani Autor: Pille Enden
Rabarber teeb liha pehmeks ja mahlaseks ning annab salatilegi särtsu juurde.
Valmistusaeg: 40-60 min

+ üle öö marinaadis

Kogus: 4 portsjonit
Lõika rabarber juppideks ja sega ülejäänud marinaadiainetega. Lõika välisfilee vajadusel pikuti pooleks, et saaksid umbes 5–6 cm läbimõõduga tükid. Tõsta liha marinaadi ja keera nii, et liha on igast küljest marinaadiga kaetud. Pane ööseks külmkappi.
Võta liha marinaadist, kuivata ja prae pannil õlis 4–5 minutit kummaltki poolt. Maitsesta soolaga ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Võta ahjust, keera fooliumisse ja lase 5–10 minutit puhata. Siis lõika liha õhukesteks viiludeks.
Vala marinaad koos rabarberitükkidega potti ja lisa palsamiäädikas. Lõika sibulad ratasteks ja tõsta potti. Hauta kõike umbes 5 minutit või kuni rabarber ja sibul on pehmed. Lõika šampinjonid viiludeks, prae õlis läbi ja maitsesta soolaga. Koori ja viiluta kurk. Jaga salatilehed taldrikutele ning tõsta peale kurgiviilud, liha ja seened. Tõsta salatile ka marinaadist võetud sibulad ja rabarberid ning nirista peale kaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa