Salatid  » Marineeritud salatid

Marineeritud tomati-seenesalat

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Rakvere LK Autor: Lia Virkus
Serveeri salatit koos Rakvere LK Seakaelakarbonaadi lõikudega, millel lisandiks puravikud.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja viiluta sibulad, küüslauk ja keedetud porgand. Tükelda jämedalt tomatid ja seened, väiksemad jäta terveks. Haki või viiluta tšilli. Kuumuta sibularattaid poti põhjas õlis mõni minut, lisa kõik ained peale äädika, lase keema ja jäta väiksel kuumusel aeg- ajalt segades 15–20 minutiks podisema. Lisa äädikas ja keeda veel 5 minutit. Pane talveks purki või jahuta ning paku kohe mahlase grill-liha kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 23.jaan 2014 19:07
See on järgi proovitud ja ongi väga maitsev salat, mida teen edaspidigi.
1