Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marineeritud salatid

Marineeritud tomati-seenesalat

Marineeritud salatid

Marineeritud tomati-seenesalat

Lia Virkus Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Serveeri salatit koos Rakvere LK Seakaelakarbonaadi lõikudega, millel lisandiks puravikud.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Seened (kupatatud)
250 g Porgand
400 g Tomat (kooritud, konservist)
250 g Sibul
1 sl Meresool
1 sl Suhkur
1 dl Õli
2 suurt küünt Küüslauk
4 tera Must pipar
1 kaun Tšilli
2 sl Äädikas 30%
GRILL-LIHA
500 g Seakaelakarbonaadi lõigud puravikega
Koori ja viiluta sibulad, küüslauk ja keedetud porgand. Tükelda jämedalt tomatid ja seened, väiksemad jäta terveks. Haki või viiluta tšilli. Kuumuta sibularattaid poti põhjas õlis mõni minut, lisa kõik ained peale äädika, lase keema ja jäta väiksel kuumusel aeg- ajalt segades 15–20 minutiks podisema. Lisa äädikas ja keeda veel 5 minutit. Pane talveks purki või jahuta ning paku kohe mahlase grill-liha kõrvale.

KOMMENTAARID

Mari 23.jaan 2014 19:07
See on järgi proovitud ja ongi väga maitsev salat, mida teen edaspidigi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool