Salatid  » Marineeritud salatid

Röövlisalat

Keskmine hinne: 3.66 Allikas: Oma Maitse Autor: Tiina Siimets
Kui soov on, vähenda tomatite kogust ja asenda need paprikaga. Kogus 1 liiter.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Haki tomat ja sibul tükkideks ning kuumuta vähese veega keemiseni.
2. Lisa kõik ülejäänud komponendid. Vähenda kuumust ja hauta 20 minutit.
3. Vala steriliseeritud purkidesse ja sule korralikult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kustas 27.aug 2013 16:45
Helen, kasuta enda oma :-D
tiina 13.aug 2013 22:19
see on tõega vana nimega tomati-sibula salat, ainult mõni maitseaine on juurde lisatud...aga eks sinna võibki panna nii, kuis keegi soovib
Vello 13.aug 2013 13:51
Noh, eks ajakirjanik Siimets teab, miks retseptis nii peenelt kahte soola vaja on.
soul 10.aug 2013 14:47
See siin ammuilma olemas "Tomati-
sibulasalat" lisaks asjalike kommentaaridega. http://toidutare.ee/-
rahvus-
k%C3%B6%C3%B6gid/ve-
ne_ja_ida_euroo-
pa/F7C2/#Tomati-
sibulasalat
Merike 09.aug 2013 15:04
Mis mõte on kahel erineval soolal? 4tl soola ja siis veel 4tl jämedat soola?
Chalv. 06.aug 2013 18:26
Helen, Toidupoest ikka:) Ise kasutan meresoola, palju tervislikum.
Siiri Kirikal 06.aug 2013 14:46
Jätsime seedetrakti seekord terveks :)
helen 06.aug 2013 11:56
Kust saada jämesoolt?
1