Salatid  » Marineeritud salatid

Baklažaanid sidruniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Baklažaanid õlis on just nagu hoidis, aga pikka aega ei säili, aga mõned päevad on neid mõnus külmkapist võtta ja mekkida küll.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Pese baklažaanid, eemalda varreotsad, vala üle soolaveega ja lase 1 tund seista. Kuivata ja lõika 1–2 cm
viiludeks. Prae suures õlikoguses 3–4 minutit kummaltki poolt, kuni viilud on pehmed ja pruunistunud.
2. Pese sidrunid kuuma veega, eemalda koor koos koorealuse valge kihiga ja lõika sidrunid õhukesteks viiludeks.
3. Haki maitseroheline. Pane purki kihiti baklažaanid, sidruniviilud ja hakitud maitseroheline. Raputa igale
baklažaanikihile soola ja pipart. Vala ülejäänud õli peale. Hoia jahedas.

Kogus 1,5 l.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa