Salatid  » Marineeritud salatid

Marineeritud paprikasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Marineeritud paprikasalat. Sobib pikemaajaliseks säilitamiseks.
1. Eemalda pestud paprikakaunadest seemned ja lõika paprika väiksemateks tükkideks.
2. Keeda äädikast, mahlast ja maitseainetest marinaad, keeda selles paprikatükke 5-6 minutit.
3. Puhasta sibul, lõika ratasteks, kuumuta kergelt toiduõliga läbi, jahuta ja lisa salatile.
4. Jahuta salat ning tarvita kohe või pane purki, kuumuta 80 kraadi juures ahjus umbes 20 minutit ja sule purgid kohe õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 27.aug 2013 13:47
Mahl sai valmistamise juhisesse ka lisatud.
elle 27.aug 2013 12:37
milleks on tomatimahl kui kirjelduses seda kasutust pole kirjeldatud
1