Salatid  » Marineeritud salatid

Oasalat kaneeli ja nelgiga

Keskmine hinne: 1.43 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Magushapu oasalat. Sobib kohe tarvitamiseks ja ka pikemaajaliseks säilitamiseks.

Aedoad pesta, puhastada otstest ja küljekiududest, lõigata 1½-2 cm pikkusteks tükkideks, keeta väheses soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Äädikast, suhkrust ja maitseainetest keeta marinaad, selles keeta oatükke veel 8-10 minutit, siis tõsta oad purki või kaussi, marinaad keeta veidi kangemaks ja valada ubadele. Jahutada. Pikemaajaliseks säilitamiseks sule kuumad salatipurgid kohe õhukindlalt ja hoia külmas kohas.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pereema 10.aug 2012 16:42
Ei ole palju, retseptis on lahja äädikas, mitte 30%, 3-4% on selline, mida aitab näiteks söögiajal süldile kallata.
ammemamma 15.aug 2006 12:38
Tere! Kas keegi on proovinud seda salatit teha? Mulle tundub , et äädikat on palju. Teen näiteks kõrvitsat nii, et 1 l vett ja muud maitseained(suhkur, kaneeli- koore tükikesed,nelk, vürts, apelsini koor,pipraterad) ja äädikat 2- 3 spl 30% . Kui panna 3spl äädikat 1 l lahuse kohta, on tulemus päris äädikane. Tervitades ammemamma
1