Salatid  » Segasalatid

Peedisalat värske kartuliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rakvere LK
Mõnus salat Rakvere Leiva-jogurtimarinaadis grilli-liha kõrvale.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Koori kartulid ja peedid ning lõika 1–2 cm suurusteks tükkideks. Lisa hulka kapparid.
2. Kastmeks sega omavahel sinep, äädikas, mesi ja õli. Sega kõik salatiks kokku ning maitsesta soola ja pipraga.
3. Enne serveerimist lisa hulka veel peotäis hakitud peterselli.

Paku Rakvere Leiva-jogurtimarinaadis grill-liha kõrvale! Vaata ka: http://www.rlk.ee/
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aix 23.juuni 2012 18:07
väga maitsev salat,mina valge veini äädikat ei pannud aga ikka maitsev ning tõesti sobib liha kõrvale ideaalselt(ka ilma lihata väga hea)
1