Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segasalatid

Peedisalat värske kartuliga

Segasalatid

Peedisalat värske kartuliga

Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rakvere LK
Mõnus salat Rakvere Leiva-jogurtimarinaadis grilli-liha kõrvale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
600 g Kartul (koorega keedetud)
250 g Peet (keedetud)
2 spl Kappar
Petersellilehed
KASTE
2 spl Dijoni sinep
1 spl Valge veini äädikas
2 spl Rapsiõli
1 tl Mesi (vedel)
Sool
Must pipar
1. Koori kartulid ja peedid ning lõika 1–2 cm suurusteks tükkideks. Lisa hulka kapparid.
2. Kastmeks sega omavahel sinep, äädikas, mesi ja õli. Sega kõik salatiks kokku ning maitsesta soola ja pipraga.
3. Enne serveerimist lisa hulka veel peotäis hakitud peterselli.

Paku Rakvere Leiva-jogurtimarinaadis grill-liha kõrvale! Vaata ka: http://www.rlk.ee/
 

KOMMENTAARID

aix 23.juuni 2012 18:07
väga maitsev salat,mina valge veini äädikat ei pannud aga ikka maitsev ning tõesti sobib liha kõrvale ideaalselt(ka ilma lihata väga hea)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke