Salatid  » Segasalatid

Lillkapsasalat õlikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Salatid ja suupisted Autor: Triinu
Maitsev segasalat. Enne serveerimist tõsta salat u 30 minutiks jahedasse.
Lillkapsast keeta soolaga maitsestatud vees 15-20 minutit. Seejärel valada üle külma veega, kurnata, jaotada õisikuteks ning panna salatinõusse koos kappari, luudest puhastatud ja tükeldatud anšooviste ning kividest puhastatud ja ribadeks lõigatud oliividega. Kausis segada taimeõli, äädikas, peeneks hakitud basiilik, sool ja pipar. Kaste valada lillkapsale ja hoolega segada. Saadud segu panna salatikaussi, kaunistada anshoovise tükikeste ja basiiliku lehtedega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa