Salatid  » Segasalatid

Prantsuse kartulisalat kapparitega

Keskmine hinne: 4.83 Allikas: Parimad kodused toidud
Soe kartulisalat värsketest kartulitest sibula, kapparite ja ürtidega. Võid salatit serveerida ka külmalt näiteks kiirsoolatud lõhe või suitsukala juurde.
Valmistusaeg: 20-40 min
Pese värsked kartulid hoolikalt harjates. Õhukese koorega kartulid keeda koos koorega. Vala vesi ära kohe, kui kartulid hakkavad pehmenema. Sega kausis kokku kastme ained. Koori kartulid, lõika need viiludeks ning sega kastme hulka. Samuti raputa sinna hakitud sibul, kappar ja maitseürdid. Serveeri prantsuse kartulisalatit kas kohe soojana või hästi mahajahutatult näiteks kiirsoolatud lõhe või suitsukala juurde. Kui teed seda salatit vanadest talvekartulitest, ära kasuta muredaid ega suuri kartuleid ning koori need enne keetmist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ann 28.juuli 2012 11:05
Mitmele inimesele see retsept võiks olla?
Tiina Kungla 30.juuli 2009 15:41
See on parim salat suvel grilltoitude juurde. Kui üle jääb, on ta ka järgmisel päeval suurepärane, kui veel enne mikrolaineahjuse soojaks lasta.
1