Salatid  » Segasalatid

Suitsukana-avokaadosalat

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Serveeri salatiained vahelduseks vaagnal eraldi kuhjadena. Nii saab iga sööja endale ise meeldiva salati taldrikule kokku tõsta. Loomulikult võib aineid ka muuta. Hallitusjuust ja peekon on suurepärane kooslus, eriti koos sinepise õlikastmega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane kastmeained väiksesse kaanega purki ja loksuta segi. Koori avokaadod ja lõika kuubikuteks. Tükelda suitsukana. Poolita kirsstomatid. Pruunista peekoniribad pannil ja tükelda. Pese spinatilehed ja kuivata. Pane vaagnale neli kuhja: avokaado, suitsukana, spinat ja tomat. Puista kuhjad üle hakitud peekoniga ja murenda peale hallitusjuust. Nirista üle kastmega. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa