Salatid  » Segasalatid

Kasukas

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Nii nagu vanasti...
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Keeda koorega juurviljad soolakas vees. Võid kasutada ka juba valmiskeedetud peeti. Jahuta, koori ja vastavalt soovile kas riivi või haki viljad hästi väikesteks tükkideks.

2. Keeda ja haki munad. Lõika heeringas kuubikuteks. Jaga kõik hakitud ainete kogused mõtteliselt kaheks,
porgandist, kartulist, peedist peab jätkuma veel veidi ka kõige peale laotamiseks.

3. Lao sügavamale vaagnale või sirgeservalisse kaussi altpoolt alustades järgmised kihid: peet, porgand, kartul, heeringas, murulauk või roheline sibul, kartul, hakitud muna, peet, porgand, majonees. Kõige peale lao põiki triibud: porgand, kartul, peet ja muna. Kaunista murulaugu või sibulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ketlin 12.jaan 2014 10:34
maitsva kasuka valmistamiseks riivi toiduained, lisa iga kihi vahele pisut majoneesi, samuti pealmisele kihile, et ei kuivaks
1