Salatid  » Segasalatid

Vene kasukas

Keskmine hinne: 1.91 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min

45 minutit + üleöö maitsete tõmbamiseks

Kogus: 6 portsjonit
1. Keeda koorimata kartulid ja porgand ning koori, kui need on jahtunud. Tükelda 1 cm suurusteks kuubikuteks ning tee sama peedi, kurgi, heeringa ja õunaga.

2. Sega kokku kastme koostisained ja lisa sinna ka sorts hapukurgivedelikku. Lao komponendid kihtidena läbipaistvatesse serveerimisnõudesse ning lisa poole koguse pealt pool kastmest. Jätka ladumist ja kata järele jäänud kastmeseguga.

3. Pane serveerimisnõule toidukile ning jäta külmkappi üle öö maitsestuma. Enne pakkumist laota peale keedetud ja kahvliga peeneks surutud muna ning soovi korral pisut heeringa- või lõhemarja ja maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa