Salatid  » Segasalatid

Roheline salat pardifileega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Praetud pardirind punasiguri ja põldkännakusalatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Eemalda pardirinnalt nahk, lõika see õhukesteks ribadeks ja prae pannil ilma rasvata madalal kuni keskmisel kuumusel, kuni rasv on eraldunud. Pane naharibad köögipaberile nõrguma ja jäta sooja. Prae pardirasvas pardirinda mõlemalt poolt umbes 6 minutit ning keera fooliumisse sooja. Koori ja haki šalottsibul, sega äädika, õli ning maitseainetega. Pese ja kuivata põldkännak ning punasigur. Lõika punasigur ribadeks. Sega kaste salatiainetega ja jaota taldrikutele. Viiluta õhukeselt pardirind, jaota taldrikutele ning riputa peale pardinaha kõrned.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa