Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segasalatid

Roheline salat pardifileega

Segasalatid

Roheline salat pardifileega

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Praetud pardirind punasiguri ja põldkännakusalatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g pardirind
KASTE
2 sl palsamäädikas
4 sl ohakaõli
1 tk šalottsibul
sool, must pipar
SALAT
1 tk väike punasigur
100 g põldkännak ehk lambsalat
Eemalda pardirinnalt nahk, lõika see õhukesteks ribadeks ja prae pannil ilma rasvata madalal kuni keskmisel kuumusel, kuni rasv on eraldunud. Pane naharibad köögipaberile nõrguma ja jäta sooja. Prae pardirasvas pardirinda mõlemalt poolt umbes 6 minutit ning keera fooliumisse sooja. Koori ja haki šalottsibul, sega äädika, õli ning maitseainetega. Pese ja kuivata põldkännak ning punasigur. Lõika punasigur ribadeks. Sega kaste salatiainetega ja jaota taldrikutele. Viiluta õhukeselt pardirind, jaota taldrikutele ning riputa peale pardinaha kõrned.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes