Salatid  » Segasalatid

Soe suvikõrvitsasalat hapukoore ja tilliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Kõrvits loputada ja lõigata viiludeks. Kuumutada õli paksupõhjalises nõus, lisada hakitud küüslauk, sibul ja paprika ning kuumutada, kuni nad muutuvad poolpehmeks. Lisada kõrvitsaviilud ja kuumutada ilma kaaneta 10-15 minutit aeg-ajalt segades. Kõrvits peaks muutuma kergelt läbipaistvaks. Maitsestada tilli, soola ja pipraga. Segada hapukoor jahu ja riivitud parmesani juustuga, valada segu kõrvitsale ja kuumutada läbi, serveerida kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa