Salatid  » Segasalatid

Farfalle kapparite ja tomatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kirsstomatid on maitsvad ja magusad ning neid kasutades jääb roog eriti atraktiivne. Ent sama hea tuleb salat ka tükeldatud suvistest eestimaistest tomatitest. Soovi korral lisa toidu hulka veidi vahukoort.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Poolita kirsstomatid ja tükelda küüslauguküüned. Rebi basiilikulehed tükikesteks. Pane nimetatud ained koos kapparite ja oliivõliga suurde kaussi. Maitsesta soola-pipraga, jäta seisma. Keeda farfalle rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks ning nõruta, sega seejärel tomatisegu pasta hulka. Serveeri riivitud juustu ja värske basiilikuga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 27.märts 2012 20:19
Täitsa tore salat aga järgmiseks päevaks pole m6tet hoida, kuna roheline närbub ära.
1