Salatid  » Segasalatid

Kartulisalat juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

5 keedetud kartulit
1 sibul või 100 g porrulauku
2 marineeritud kurki
75 g juustu
½ dl tilli

Salatikaste:
200 g 10% hapukoort
1 sl magusat sinepit
1 tl ürdisoola
½ tl suhkrut

Koori ja tükelda eelmisel päeval keedetud kartulid. Peenesta sibul või porrulauk. Tükelda kurk ja juust.
Valmista salatikaste. Sega omavahel hapukoor, sinep, sool ja suhkur. Kalla kaste salati ainetele sega ning lase enne serveerimist maitsetel ühtlustada. Võid teha ka topeltkoguse, siis on järgmisel päeval hea tööle kaasa võtta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jänku 03.mai 2009 18:00
Päris hea salat mida koolis teha... :)
Triips 30.apr 2008 16:12
Lisasin veel paar asja juurde ja sai tõesti hea...
123võsu 26.veeb 2007 10:21
Juustuga-
kartulisalat--
täitsa hea!
mõisaproua 26.veeb 2007 10:12
salati retsept
1