Salatid  » Segasalatid

Kuskussisalat köögiviljade ja vorstiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Tõhus salat, mis tänu kuskussi kasutamisele valmib lihtsalt ja üpris kiiresti.
Kogus: 1 portsjon
Vinegrettkastmeks lahusta sool sidrunimahlas, klopi kokku ülejäänud ainetega ja hoia külmas.
Keeda (õigemini hauta) kuskuss pakendil oleva õpetuse järgi ja kalla kaussi. Nirista pool vinegrettkastmest kuuma kuskussi peale, tõsta salativõtjate või suure puukahvliga põhjalikult läbi ja pane külma maitsestuma.
Lõika vorstikesed 5mm paksusteks viiludeks, pruunista kergelt kuumas õlis ja tõsta pannilt ära. Lõika suvisibula varred ja ka valge osa õhukesteks rõngasteks. Poolita kirsstomatid, lõika puhastatud paprika tükikesteks.
Kalla kõik ained kaussi jahtunud kuskussi juurde ja nirista peale ülejäänud kaste. Tõsta alt ülespoole segamini ja lase veel veidi aega külmas maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kessukas25 16.apr 2009 20:06
Väga meeldiv toiduelamus oli.Ja kõht saab ka väga täis. :D
1