Salatid  » Segasalatid

Makaronisalat tomati ja peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eraldi kastet see salat ei vajagi, sest nii peekon kui ka ahjusoojad tomatid annavad salatile piisavat mahlakust. Oliive valides võiksid eelistada suuremaid, mille viljaliha on täidlasem ja maitsekam.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Aseta tomatid ja koorimata küüslauguküüned küpsetusplaadile ja piserda need õliga üle.
2.  Tõsta 180kraadisesse ahju umbes 15 minutiks küpsema.
3.  Keeda samal ajal valmis makaronid ja kurna.
4.  Kuumuta pann ja prae sellel peekon, kuni see muutub krõbedaks.
5.  Suru küpsed küüslauguküüned koorest välja tomatiküpsetamisest tekkinud vedeliku hulka ja sega makaronidega.
6.  Aseta kaussi salatilehed, tomatimahlased makaronid, sega juurde tomatid ja oliivid ning puista peale juust. Kaunista basiilikuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maris 02.sept 2011 15:24
täitsa mõnus!
Ulviina 27.veeb 2011 20:30
Super hea:)
1