Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad salatid

Soe kartulisalat

Praekartulite moodsam ja tervislikum alternatiiv.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Väiksed või Pariisi kartulid
100 g Spinat
1 tk Punane sibul
100 g päikesekuivatatud tomatid õlis
KASTE
1 sl Valge veini äädikas
1 dl Õli
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
0.5 dl Pähklid (röstitud)
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees. Lõika sibul poolviiludeks ja prae koos väiksemaks lõigatud spinatilehtedega õlis. Lisa päikesetomatid ja kartulid. Kastmeks sega 1 dl (päikesetomatikonservi) õli veiniäädika ja maitseainetega. Tõsta soe salat kaussi, vala peale kaste ning riputa üle pähklitega. Sobib kanaliha juurde.

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült