Salatid  » Värsked salatid

Rabarberi-lehtsalat

Keskmine hinne: 5 Allikas: 100 rooga
Lihtne värske salat suvisele söögilauale grilltoitude lisandiks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda rabarber. Rebi salat tükkideks. Sega kastmeained, vala salatile ja sega läbi. Vajadusel lisa veel hapukoort või maitsesta soola-suhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jah 21.juuni 2016 17:09
Jutt ei käigi ju rabarberi lehtedest, vaid ikkagi varred koos lehtsalatiga.
Doktor 26.okt 2014 11:31
Rabarbari lehed ei ole söögiks. Oskalaatmürgistuse võid saada. Piinad oma neerusid. Uuri: http://en.wikipedia.-
org/wiki/Rhubarb#-
Toxicity htt-
p://www.nlm.nih.gov/-
medlineplus/ency/ar-
ticle/002876.htm
Repsikk 14.juuni 2011 09:16
Üllatvalt maitsev. Olen teinud tavalise rohelise sibulaga, aga lehtsalatiga oli palju parem ja kuidagi ka mahalakam.
Annika 12.nov 2009 11:06
Kuulsin analoogset retsepti, kus lehtsalati asemel oli roheline sibul ja söögiäädikat ei olnud. Mehed ise kiitsid retsepti taevani, et grillijuurde sobivat imeliselt. Tuleb järgi proovida, mis muud !
1