Salatid  » Värsked salatid

Tsitrusemaitseline kurgi-sibulasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mõnusalt hapuka kastmega salat sobib hästi liharoogade kõrvale ning valmib kerge vaevaga.
Kogus: 4 portsjonit
Koori kurgid, lõika pikuti pooleks, eralda seemned ja viiluta. Koori sibulad ja lõike õhukesteks ratasteks. Sega sibularõngad ja kurgiviilud. Riivi laimidelt (või sidrunitelt) koor ja pressi välja mahl. Sega oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Tükelda hulka piparmündilehti. Vala kaste salatile, sega ja jäta pooleks tunniks jahedasse maitsestuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kata 08.märts 2010 16:01
"maitsesta soola ja sibulaga" kas maitsestada tuleb soola ja sibulaga või hoopis soola ja pipraga? igatahes tundub hea retsept ja läheb katsetamiseks :)
Pirke 27.juuni 2008 09:43
Täitsa maitsev oli jaaniõhtul grill-liha kõrvale võtta.
1