Salatid  » Värsked salatid

Porgandisalat mandariinidega, kurgi-tomatisalsa ja raita

Keskmine hinne: 3.54 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Üks õige raita sobib vürtsroogadega eriti hästi. Teha võib seda millega iganes, kurgi, keedetud kartuli, granaatõunaseemnetega... Seekord siis tomatiga. Pluss kaks mõnusat lisandit veel.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ jogurti nõrutamise aeg

1. Kaabi ja riivi porgandid jämeda riiviga. Koori mandariinid ja lõika terava noaga tükkideks. Pigista laimimahl, lisa õli ja hakitud koriander. Rösti seedermänniseemneid kuival pannil. Tõsta kõik segamini ja naudi. Soovi korral riputa peale ka pehmemat kitsejuustu. See on midagi enamat kui riivitud porgand.

2. Õiget paksu maitsestamata jogurtit meie kauplustest kahjuks igal pool ei leia. Seepärast, kui mul on aega
ja jaksu pisut rohkem, jätan jogurti tunnikeseks sõelale nõrguma. Katan sõela mitme kihi majapidamispaberiga, asetan kausi kohale ja muudkui nõrutan.
Tomat lõika pisikesteks kuubikuteks ja sega jogurtiga. Maitsesta soola ja vürtsköömnetega. Serveerimisel puista peale paprikat ja värsket koriandrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa