Seenetoidud

Seene-singirull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Angeelika Kang
Seene-singirull
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta ahi 225 kraadini.
Sulata kastrulis või. Lisa jahu, kuumuta hetk ning sega vähehaaval juurde piim. Keeda 5 minutit ja tõsta tulelt.
Klopi ükshaaval juurde munakollased. Maitsesta soola ja pipraga.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega õrnalt ülejäänud massi hulka.
Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta 15 minutit. Jahuta.
Haki porru ja seened.
Sulata pannil või ja prae porrut, peekonit ja seeni 5 minutit.
Sega juurde jahu, kuumuta hetk ja lisa hapukoor. Maitsesta soola, pipra ja basiilikuga.
Lisa hakitud sink ning sega ühtlaseks.
Määri segu tainapõhjale ja keera tihedalt rulli.
Aseta ahjuplaadile, puista üle riivjuustuga ja küpseta, kuni juust on sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Carmen 21.sept 2009 20:19
Kas retseptis 0,5 dl jahu on ikka õige kogus? Kuna ei ole suur kokanduse asjatundja tegin täpselt retsepti järgi ning kogu küpsetis jäi panni peale nagu mingi plöga. Olen nüüd päris vihane, et masu ajal pidin asjatult toiduaineid raiskama. "Suur tänu" retsepti ülesriputajatele.
siirikirikal 30.sept 2008 16:51
Mina praeks igal juhul, olgu peekon või sink. Siis tuleb maitse paremini välja.
memmeke 30.sept 2008 16:19
Üks küsimus,kas peekonit peab koos porruga ja seentega praadima,aga sink lisatakse ilma kuumutamatta.?Tahan katsetada,aga ei oska võtta seisukohta,kumb variant oleks õigem.Ette tänades
1