Seenetoidud

Wonton šiitake seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: restoran Museum Autor: Nikita Tsunihhin
restoran Museum peakoka Nikita Tsunihhini retsept
Kogus: 1 portsjon
Kasuta valmis wontoni tainast (müügil näiteks “Piprapoes”) või valmista see sarnaselt pelmeenitainaga, kuid kasuta rohkem mune, kuna wontoni tainas peab olema kõva.
Tükelda seened ja haki sibul kuubikuteks. Prae seeni esmalt kuival pannil, siis lisa natuke võid ning prae valmis. Prae teisel pannil sibulakuubikud ning sega praetud seened ja sibulad ühtlaseks massiks. Nüüd lisa täidisele hakitud peterselli, teryaki kastet, riisiäädikat, soola, suhkrut ja musta pipart.
Lõika tainas ruutudeks ning pintselda munaga. Aseta taina keskele lusikaga täidist ning vormi vastavalt oma fantaasialennule wontoniks – võid teha kolmnurga, ümbriku või palli.
Aja vesi keema ning keeda wontoni 5 minutit. Serveeri kas pardileemes või endatehtud rammusas kanapuljongis.
Head isu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa