Seenetoidud

Seene-sibulatäidisega suvikõrvitsad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kui värskeid seeni käepärast pole, võid kasutada roa valmistamisel konservseeni. Kes küüslauku ei pelga, lisagu koos sibulaga julgelt ka seda.
Kogus: 4 portsjonit
Poolita suvikõrvitsad pikuti ja kaabi lusikaga sisu välja, jättes seinte paksuseks 1 cm. Lao kõrvitsapaadid rasvainega määritud ahjuvormi ning eelküpseta 200° juures 10 minutit. Samal ajal tükelda suvikõrvitsate sisu, sibulad ja küüslauguküüned.
Kuumuta sibulat ja küüslauku pannil õlis väiksel tulel 2–3 minutit. Lisa tükeldatud suvikõrvits ja seened, maitsesta soola-pipraga ning kuumuta veel mõni minut. Viimaks sega hulka hakitud petersell. Täida kuumad suvikõrvitsapoolikud täidisega, riputa ohtra riivjuustuga üle ning küpseta 175° juures 15–20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiit 12.aug 2012 17:14
väga maitsev , panin kõike mida siin soovitati!
Liisliis5 04.okt 2011 19:00
Väga nämma,panik ka singitükid.
maire132 28.apr 2010 14:00
just tegin ka ...ja üllatavlt hea sai:) aga soovitaksin ka (natukene)soola panna suvikõrvitsa põjapeale.
pimbu 06.aug 2009 09:36
Väga hea! Mina koorin pikad suvikõrvitsad enne veel ära,pintseldan õliga väljastpoolt ja panen fooliumisse ning täidan
1