Seenetoidud

Seene-kartuliroog sulatatud juustuga

Keskmine hinne: 2.85 Allikas: 100 rooga
Kui valmistad roa äsja korjatud metsaseentest, maitseb see suurepäraselt ka niisama, ilma lihata. Talvel võid sama toitu teha poest ostetud šampinjonide või austerservikutega, lisades singi- või peekoniribasid.
Kogus: 4 portsjonit
Valmista puljongikuubikust ja veest leem. Koori kartulid ja lõika väikesteks tükkideks, pane kuuma puljongisse. Lase madalal kuumusel keema tõusta ning keeda 10–15 minutit. Samal ajal haki seened ja küüslauk. Pruunista neid pannil võis või margariinis, kuni vedelik aurustub, ja kalla kartulite juurde. Lisa noaotsaga juustutükikesi ning hauta, kuni juust sulab ja toit pakseneb. Kaunista roog peterselliga, serveeri kõrvale musta leiba.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Renate 17.veeb 2014 09:06
Your poistng lays bare the truth
kertu 23.okt 2012 19:42
minul juhtus imelikul kumbel et kõik läks nagu pudruks...
sirlity 22.jaan 2011 16:59
Super ! Mina lisasin veel paki porgandi-lillkapsa-
brokoli külmutatud segu (sellevõrra siis vähem kartulit) ja sibulat. See roog saab kindlalt edaspidigi meie pere toidulaual olema. 5
Tuule 22.sept 2010 14:54
Tegin kitsemamplitega ja kasutasin kukeseentega merevaiku .... sai väga hea, aga naaaa-tuke soolane meie pere jaoks. Järgmisel korral kasutan naturaalset sulatatud juustu. Argiroana väga super!
Maarika 21.sept 2010 16:53
Lisaks retseptis nimetatule lisasin suvikõrvitsata kuubikud, porgandiribad, mitu sibulat, porrulauku ja veiseliha. Selle võrra panin kartulit tunduvalt vähem. Tuli väga mõnus suutäis, mida tasub kindlasti prooovida!
Monika 21.sept 2010 12:32
Superhea! Omaloomingut tegin niipalju, et lisasin porrut.:)
Hindaja 20.sept 2010 22:43
@meelespea: aga ära kasuta toorjuustu, kasuta tavalist Merevaiku. :) Meile maitses väga. 5 tähte.
meelespea 20.sept 2010 15:05
Ei tulnud kuigi hea. Murulaugumaitseline toorjuust jättis sellise pooleldi hapu maitse.
K. 16.sept 2010 20:35
Küüslauku sai poole rohkem pandud ning välja tuli üsna teistsugune kui pildil, pigem selline paksema supi taoline. Kuid sellele vaatamata hea, teinekord proovib lisaks ka lillkapsast lisada.
op 29.juuli 2010 20:45
väga maitsev roog
elenora 04.mai 2010 09:18
Täitsa huvitav. Lisasin meespere jaoks väheke peekonit ja tulemus oli super!
j3007 05.okt 2009 14:32
mmmmmm...panin nats sinki ka juurde ja väga väga hea:Y
kaidi 06.aug 2009 15:25
tundub päris hõrgutav jah olema, peaks ka proovima nii, kas sa panid neid ube mis kaunade sees on või
mailis 05.aug 2009 16:43
tegin nii: panin kartul kuubikud ja rohelised oad puljongisse keema, siis praadisin võis kukeseened kuni vedelik är aurusus. siis lisasin kukeseened ja suitsusingi kuubikud kartuli ja ubade hulka ning hakkasin merevaiku lisama. nämmm nämmm nämmmm
1