Seenetoidud

Juustune puravikupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Muredasse rukkitainasse on peidetud mahlane-juustune seenetäidis. Passib koos rohelise salatiga mõnusaks eineks.
Valmistusaeg: üle 60 min

45 minutit + 45 minutit ahjus

Kogus: 1 portsjon
Sega jahud, küpsetuspulber ja sool. Näpi hulka või. Lisa jogurt ja sega ühtlaseks tainaks. Pane tainas täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Täidise valmistamiseks haki seened, koori ja haki sibul. Sulata pannil või, lisa hakitud sibul ja hauta pehmeks. Lisa seened ja kuumuta segades, kuni seentest eralduv vedelik on aurustunud. Maitsesta soola, pipra, hakitud salvei ja brändiga. Kuumuta kõik läbi ja viimistle maitse.
Võta 2/3 tainast ning vooderda sellega 24cm lahtikäiva koogivormi põhi ja ääred. Tõsta põhjale kolmandik seenesegust ja raputa peale riivjuustu. Korda sama, kuni kõik ained on otsas. Klopi munad lahti, sega koorega ja vala seentele.
Rulli ülejäänud tainas vormi suuruseks kettaks ja tõsta tainarulli abil pirukale. Määri tainaääred veega, keera piruka peale ja suru kahvliga kokku. Küpseta 200-kraadises ahjus 45 minutit. Lase enne serveerimist pisut jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa