Seenetoidud

Kabatšoki-kukeseenepada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Kukeseened annavad sellele roale erilise maitse. Kasutada võib ka kultuurseeni, kuid siis peaks lisama ohtramalt maitseaineid ja ürte. Kabatšoki võid asendada ka suvikõrvitsaga
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta seened ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori sibulad ja lõika õhukesteks ratasteks.
Kuumuta pannil õli, pruunista selles sibulad ja seened ning vala kastrulisse.
Lõika kabatšokid ratasteks, jämedamad poolita ja lõika poolratasteks. Kuumuta pannil 1 sl õlis läbi ja vala potti. Viiluta ka tomatid ja lisa potti koos hapukoorega.
Maitsesta soola, pipra ja punega. Hauta nõrgal kuumusel 20–30 minutit. Kaunista hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 09.aug 2010 18:06
Suurepärane!
sandralee 13.apr 2009 16:18
Kasutasin 2 x 250 g suvikõrvitsaid ja täiesti piisav oli. Nad tõmbuvad kuumutades ju piisavalt palju kokku ka. Igatahes täitsa mõnus roog oli isegi shampinjonidega, sest kukeseentega praegu suht kehvad lood. Järgmine kord lisan pennesid ja parmesani kõige otsa:) Peaks hea tulema:)
veronika 13.sept 2008 08:27
Kabatšokk ja tsukiini on erinevad köögiviljad. Kabatšokk on pealt tume ( tume lilla või tume pruun ). Tsukiini ehk suvekõrvits on pealt alati roheline.
lullaby 28.juuli 2008 17:55
2 kabatšokki? Kui palju see kaaluma peaks? Mul kasvavad aiamaa peal 1,5kg-sed, aga ma ei usu, et siin nii suurt kogust on mõeldud.
1