Seenetoidud

Väikesed seene-kapsapirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mõnusad pirukad kohvi või tee kõrvale. Kes teravaid elamusi ei armasta, võib tšillikastme asendada mahedama tomatikastmega.
Kogus: 1 portsjon
Lõika kapsas ribadeks ning sibul, suvikõrvits ja seened võimalikult väikesteks
tükkideks. Sulata pannil või, lisa tükeldatud köögiviljad ja hauta aeg-ajalt segades
10–15 minutit. Maitsesta soola ja muskaatpähkliga. Lisa hapukoor ja tšillikaste
ning lase jahtuda. Rulli samal ajal tainas õhukeseks ning lõika sellest ümmarguse vormi või klaasiga väikesed kettad.
Jaga täidis tainatükkidele. Tõsta tainaääred täidisele nii, et keskelt jääb pind
katmata. Küpseta 225° juures 15–18 minutit. Määri pirukaid pealt sulavõiga.
Kogustest valmib 14 pirukat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tinusik 05.dets 2011 09:50
Päris head tulid. Tegin ilma t?illita, sest seda lihtsalt polnud kodus, ja muskaatpähkel on muidugi maitseasi, seda kogust tuleks igalühel endal timmida.. Teen teine kordki.
Heimar Pehk 01.okt 2010 12:31
tundub jah päris proovimist väärt.
Ma1n 17.sept 2010 17:02
Tundub, et retsept väärib katsetamist !
1